Jachtmakelaar voorspelt: jachtverkoop ligt verre van stil in de winter
Persbericht | Nieuws uit de jachtmakelaardij 
25-9-2020

Jachtmakelaar voorspelt: jachtverkoop ligt verre van stil in de winter

ROERMOND - Het is al een paar jaar de trend: jachtverkoop is niet langer een seizoensgebonden activiteit. Jachtmakelaar Bestboats International Yachtbroker Roermond ziet de drukte dit jaar alleen in nog extremere mate aanhouden. Daarom dat Bestboats ook een speciaal verkoopconcept heeft opgezet voor jachtverkoop vanaf een plek in winterstalling. Laat Bestboats - nu uw jacht in het water ligt - een uitgebreide en professionele jachtpresentatie voorbereiden van uw jacht, inclusief foto- en video-reportage, zodat de jachtverkoop in de winter optimaal kan worden ingezet.

Het vaarseizoen loopt ten einde. Misschien vaart u nog uit gedurende de mooie najaarsdagen. Of misschien heeft u uw vakantie op uw jacht al gehad en denkt u erover na deze in winterstalling te brengen. Indien u van plan bent uw jacht op korte termijn te willen verkopen en u graag een zo optimaal mogelijke presentatie wenst van uw jacht gedurende verkoop, dan heeft Bestboats de meest professionele oplossing voor u.

Verkoop vanaf een ligplaats in winterstalling
Bestboats verkoopt ook jachten vanaf een plek in winterstalling of eigen ligplaats. Zo hoeft u de winterperiode niet af te wachten, maar kunt u in deze periode uw jacht actief door Bestboats International Yachtbroker Roermond laten promoten om zo een spoedige verkoop te realiseren.

Ook gedurende de wintermaanden wordt Bestboats nog zeer drukbezocht, digitaal, maar ook in de verkoophaven. Het verkoopteam van Bestboats zal daarnaast voor u pro-actief op te zoek gaan naar de passende koper van uw jacht. Reeds vele jaren verzamelt Bestboats gegevens van jachtzoekenden in een geavanceerd klantsysteem. In dit systeem houden wij de wensen bij van potentiële kopers. Sluit uw jacht aan op de wensen van een potentiële koper, dan zal het verkoopteam deze klanten benaderen en bezichtigingen inplannen. 

Gemiddeld 2 à 3 jachtverkopen per week

Bestboats heeft sinds de opening na Corona-lockdown te maken met extreme drukte. Bestboats is bewust een makelaar met een maximaal aanbod van een 40-tal jachten in haar aanbod. Dit om ieder jacht dé aandacht te kunnen geven die het nodig heeft gedurende het gehele verkooptraject, zoals het professioneel inrichten van het jacht, de uitgebreide boatwash service, het maken van een uitgebreide jachtpresentatie tot aan de ontvangst van klanten op exclusieve wijze. 
 

"Maar gedurende het na-seizoen zijn mensen toch niet op zoek naar een jacht"?
Dat hoort Bestboats vaak, maar in de praktijk blijkt dat watersporters ook gedurende de winter ook op zoek gaan naar hun volgende jacht. Dat heeft twee oorzaken. Ten eerste heeft Bestboats een grote Europese (en verder) reikwijdte in marketing. Dat wil zeggen dat het aanbod, dat zichtbaar is via de Bestboats website (ingericht als een webshop), ook op tal van Europese externe watersportwebsites wordt getoond. Daarnaast hanteert Bestboats een uitgebreide en innovatieve marketingmethode via eigen kanalen. Daarmee bereikt Bestboats niet alleen kopers uit omringende landen, maar ook landen waar het vaarseizoen in de winter doorloopt vanwege de aangename temperaturen. 

Ten tweede, is de winter een uitgelezen periode om de tijd te nemen, bij de aanschaf van een nieuw jacht, deze naar wens verder te personaliseren. Bestboats kan – vanwege de vele lokale samenwerkingspartners – ondersteunen in een eventuele re-fit van het jacht, het zomerklaar maken van het jacht en meer. Dit maakt dat Bestboats gedurende het hele jaar actief is in de jachtverkoop.

Wilt u een ander jacht varen volgend seizoen of gewoon uw jacht zo snel mogelijk verkopen?
Dan adviseren wij u om de voorbereidingen binnenkort te treffen. Want zolang uw jacht nu nog in het water ligt, kan het Bestboats team een uitgebreide foto- en eventueel filmreportage maken van uw jacht. Op basis van deze beelden, wordt de optimale optimale jachtpresentatie voorbereid en wordt de innovatieve marketingmethode ingezet. Ieder jacht is uniek en elk type jacht benodigd een gerichte verkoopstrategie, afgestemd op het jacht. Daarom wordt het verkooptraject exact afgestemd op het type jacht dat u in uw bezit heeft. U kunt erop vertrouwen dat Bestboats weet waar de doelgroep voor úw jacht zich bevindt en wordt uw jacht internationaal onder de aandacht gebracht van duizenden internationale potentiële kopers. Zo garandeert Bestboats u een snelle route naar een positief verkoopresultaat. Ook wanneer uw jacht in winterstalling ligt.

Meer informatie over uw jacht verkopen vanaf een plek in winterstalling, neem contact met Bestboats op via +(0)475 74 37 05 of per mail info@bestboats.nl

** Foto's in HR kwaliteit en Bestboats logo op aanvraag verkrijgbaar

Meer informatie kunt u vinden onder www.pirelli.bestboats.nl

Facebook Facebook
Instagram Instagram
Website Website
YouTube YouTube
Copyright © 2018 Best Boats International Yachtbroker, All rights reserved.

Contact data:
Best Boats International Yachtbroker
Maashaven 4
6141 TB Roermond
Telefoon: +31 (0)475 743 705
E-Mail: info@bestboats.nl
Web: www.bestboats.nl www.bestboats-newyachts.nl / www.pirelli.bestboats.nl